Luijten Groep neemt haar verantwoordelijkheid in het beperken van de gevolgen van het Corona-virus.

Het Corona-virus heeft de wereld in haar greep. Een bijzondere tijd met veel onzekerheden waarin we op elkaar zijn aangewezen. De kracht van ons team is voelbaar en we zijn vastberaden dit samen tot een goed einde te brengen. Met een aantal maatregelen werken onze medewerkers zo veel mogelijk door aan mooie projecten die straks, als de Corona-crisis voorbij is, onze buitenruimte weer een stukje mooier maken!

Onze medewerkers werken in de buitenlucht en houden zo veel mogelijk afstand van elkaar, we geven geen hand maar begroeten elkaar mondeling, schaften gespreid en zitten zo min mogelijk bij elkaar. Waar mogelijk maken we extra schoon, wassen onze handen vaak en wijzen we elkaar op onze verantwoordelijkheden. Heeft een van onze medewerkers klachten die te maken kunnen hebben met het virus, blijft men thuis.

Wenst u een afspraak met ons te maken? Geen probleem! Bel ons op 045-5650711 of stuur ons een e-mail via info@luijtengroep.nl Wij maken op dit moment geen afspraken op ons kantoor.

We zijn ontzettend trots op ons team en de wijze hoe men om gaat met deze crisissituatie. Wij wensen iedereen veel wijsheid en sterkte komende tijd. Samen staan we sterk en vechten we ons erdoor!