Luijten Groep laat je buiten bewegen!

Door buitenlucht, sport en beweging blijven we mentaal en fysiek gezond en kan iedereen zich positief ontwikkelen. Luijten Groep draagt daar graag aan bij! Door het ontwerpen en ontwikkelen van beleeftuinen, speelplekken, klimparken, adventure-projecten, groene schoolpleinen en buitenruimtes van zorginstellingen zorgen wij ervoor dat iedereen kan genieten van buiten! Samen met onze opdrachtgevers toveren we de buitenruimte om tot ware speel-, beweeg en beleefplekken. Bewegen in de buitenlucht is immers goed voor jong en oud. Creativiteit wordt gestimuleerd, stress verminderd en geen één training is hetzelfde. En alsof dat nog niet genoeg is, wordt vitamine D aangemaakt door het zonlicht.  

Heeft u met uw stichting, school, bedrijf, vereniging of gemeente een project op het gebied van buiten bewegen en kunnen we u hierbij ondersteunen? We zijn betrokken vanaf het eerste plan, projectontwikkeling, uitvoering en beheer. Met een grote voorkeur voor gerecyclede, lokale producten en natuurlijke materialen. 

Tevens zijn er meerdere mogelijkheden beweeg- en beleeflocaties te ontwikkelen met behulp van financiële steun van overheid, subsidiegevers en fondsen.

Neem vrijblijvend contact op via info@luijtengroep.nl.

SUBSIDIE TIP
De Provincie Limburg heeft een nieuwe subsidieregeling opengesteld om bewegen te stimuleren. Middels deze subsidieregeling ondersteunt Provincie Limburg projecten die de sport- en beweegdeelname van Limburgse jongeren in het primair onderwijs en kwetsbare senioren bevorderen. Klik hier voor meer informatie.

GREENSPOT & CO
Met ons bedrijf Greenspot & Co willen we door het realiseren van outdoor beweegtuinen een bijdrage leveren aan de sociale en creatieve ontwikkeling. Met de aanleg van beweegroutes, speelheuvels, boombanken en natuurspeeltuinen hebben we buiten bewegen en creatief buitenspelen hoog in het vaandel staan! www.greenspotenco.nl