Luijten Groep stelt Demarrageprijs volledig ter beschikking voor het opzetten van een educatieve schooltuin

Luijten Groep heeft in 2014 de Rabobank Demarrage Ondernemersprijs gewonnen. Een bijzondere waardering voor jaren duurzaam bouwen aan onze onderneming waarin wij ons willen onderscheiden in de markt door onze opdrachtgevers totaal te ontzorgen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk de groene buitenruimte is en welk belangrijk aspect deze heeft in het opgroeien van onze toekomstige generatie.

De Demarrageprijs die voortvloeide uit de ondernemersfinale hebben wij volledig beschikbaar gesteld voor het opzetten van een educatieve schooltuin nabij Basisschool Sint Stefanus in Wijnandsrade, waarbij wij ons ten doel hebben gesteld samen met het dorp en de school een educatief project op te zetten waarbij de leerlingen les krijgen in de tuin waar ons voedsel vandaan komt en jaarrond kunnen meewerken in Dorps en Schooltuin ’t Paradijsje.

Wij zijn dan ook erg trots op het resultaat dat alle vrijwilligers, de school, Heemkundevereniging Vrienden van Wijnandsrade, Stichting Innovo en natuurlijk alle kinderen bereikt hebben. 5 jaar na het initiatief is er een prachtige Schooltuin ontstaan die groeit en bloeit! Een duurzaam resultaat dat volledig past binnen ons bedrijf! Wij zijn er super trots op!